Velkommen til Inventailor

Velkommen til Inventailor!

Førstehåndsindtryk er ofte vigtigere end man går og tror… Hos Inventailor tilbyder jeg at guide dig igennem processen med at skabe et jakkesæt syet efter dine mål. Alle Inventailor’s skræddersyede produkter fremstilles af præcis hvad du ønsker, til en rimelig pris, med en perfekt pasform.

Djævelen ligger i detaljen og vores sans for disse vil afspejles i hver eneste tidløse del af dit skræddersyede jakkesæt. Jeg guider dig igennem hele processen med at skabe dit unikke look. Hver del vil afspejle din personlighed og fungere som din betroede følgesvend i mange år.

Dette er min historie. Lad mig fortælle din. Tak!

Hvad siger vores kunder

Gennemført perfekt fra start til suit sidder færdigt på kroppen.
Dialog om snit, farver og små detaljer for at det perfekte suit sidder på efter 14 dage.
Jeg kan KLART anbefale, at kun købe skrædder suit og ikke mindst de fedeste skjorter hos Inventailor og Søren J. Hansen er perfektionistisk til knappenåle-spidserne ! !
Det er VIRKELIG Value For The Money og det hele værd.
I’ll be back again and again and……..

 

 

 

 

 

 

 

Fed oplevelse at handle tøj med Søren, god sparring og gode input, det er ikke sidste gang jeg har købt tøj hos Inventailor.

Jeg kan varmt anbefale Inventailor

Kenneth

 

Fantastisk oplevelse hos Inventailor! Super flot skræddersyet jakkesæt med navn i jakken. Målene passer perfekt, og jeg er glad for at have handlet med Søren. Der er endda mulighed for vælge farver på detaljer som foret og syninger. Kan klart anbefales til alle, som står og mangler et jakkesæt eller bare en jakke.

 

Så er jeg blevet made to mesure af professionelle og skønne Søren John Hansen . Jeg har i forbindelse med mit arbejde som sceneinstruktør og producent brug for at kunne give et godt førstehåndsindtryk og det skal jeg love for at jeg kan gøre nu. Samtidig med at føle mig selv godt tilpas. Tak for en fantastisk oplevelse med hele processen i at få lavet det helt rigtige personlige jakkesæt. Intet mindre end et storslået resultat. Tak.

 

Dejligt at kunne få lige det man ønsker , og lidt til … De varmeste anbefalinger herfra. Mvh Jesper Borup.

 

 

Jeg kommer aldrig til at købe skjorter eller jakkesæt andre steder nu.

Du skal vide at jeg er meget glad for mit jakkesæt og tænker allerede på hvordan det næste skal se ud.

 

Jeg har fået eminent behandling og vejledning. Der var mange ting jeg ikke havde en anelse om, men hvor Søren meget professionelt hjalp mig med at træffe de rette valg. Jeg følte mig i centrum, selvom jeg var længe om at træffe mine beslutninger!

Den eneste ulempe er, at jeg nok bliver nødt til at komme igen og igen 

Alt i alt en uforskammet god oplevelse som jeg vil anbefale enhver mand, som gerne vil have tøj, der sidder supergodt og som samtidig er eksklusivt.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save