Booking af tid til opmålning, kan du gøre i vores kontakt formular, du kan også kontakte mig på mbl: 3132 7890 eller skrive til: sh@inventailor.com

Husk dine pæne sko, som du gerne vil bruge til dit nye skræddersyet jakkesæt, så vi kan måle op med korrekte sko. Dette er dog ikke et must, men kan afhjælpe at det kommer til at være i den helt rigtige længde.

Hvad er din deadline for du skal bruge dit jakkesæt, skjorte. Kalkulere altid med, at det normalt tager 14-21 hverdage, fra bestilling og din betaling er modtaget til det er klart til prøvning.

Det er utrolig vigtigt at du får din unikke professionelle og personlige kundeoplevelse, ved at jeg guider dig igennem materialer og designs.

Når du som kunde har designet og købt et unikt skræddersyet jakkesæt, skjorte, beder vi dig om at lave en betaling, så snart betalingen er modtaget vil din skræddersyet ordre blive sat i gang.

Ca. 14-21 hverdage efter modtaget af betaling vil dit jakkesæt, skjorte være klar til prøvning.

Når din ordre på jakkesæt, skjorte er klar til prøvning, så vil der blive sendt en mail eller sms om at du skal booke en tid til prøvning.

Inventailor har mere end 30 års erfaring indenfor branchen og skrædderi, det er utrolig vigtigt at du fra måltagning, til prøvning har haft rigtig mange års erfaring indenfor faget skrædderi, for at forstå hvordan en jakke skal sidde, skuldre skal falde og ikke mindst, jakke og ærme længde mm.

Jeg og teamet bag Inventailor har en ægte passion for branchen, jeg har altid brændt for at gøre den unikke forskel. At give alle mine kunder den totale unikke kundeoplevelse, som er en stor mangelvare i branchen desværre.

Hos Inventailor er det Søren John Hansen,  som ejer og driver firmaet Inventailor, som også er ham der vil guide dig igennem både måltagning/prøvning og design dit eget unikke skræddersyet jakkesæt, skjorte. Han gør det med mere end 33 års erfaring og  flere tusindvis af kunder på sit kunde CV. Så vi hos Inventailor altid kan give den samme service.

Inventailor har altid flere hundrede spændende materialer til jakkesæt, skjorter mm, vi arbejder kun med metervarer direkte fra autoriseret fabrikker.

Mit navn er Søren John Hansen, jeg ejer Inventailor og har mere end 33 års erfaring indenfor, salg, produktion, design og branding, hvor jeg har arbejdet som produktion/designer konsulent for mere end 100 brands igennem tiden.

En af min og Inventailor’s mission er at kunne levere som en af de hurtigste i branchen, vi har lige leveret vores hurtigste leverance på 6 dage fra måltagning, design, til at kunden kunne komme og prøve det. Det sad helt perfekt, så han kunne tag det med hjem til sin 50 års fødselsdags fest.

PS. Skal dog nævnes, at der var betalt ekstra for en super ekspres.