Detaljen kontrast i knappehul

Et billede af en af vores kunders jakkesæt, hvor den har fået kontrast stikning i det sidste knappe hul, en lille detalje som giver det unikke personlige signatur.

 

Book tid

Ægte knappehul, endnu en skrædderi detalje

Du har også mulighed for at få ægte knappe hul, som kan åbnes, som er en del af det ægte bespoke fra det gamle håndværk i det skræddersyet.

 

book tid

Dit navn broderet i jakken

Når du vælger et skræddersyet jakkesæt hos Inventailor, har du også mulighed for at få broderet dit navn i jakken i mere end 50 forskellige farver, så det evt. kan matche dit foer.

 

book tid

Vores Inventailor label

Alle vores skræddersyet jakker, bukser, skjorter, frakker er der altid vores Inventailor main label syet i foer’et.

 

Book tid

Lidt forskellige innerfoer i jakken

Du kan også vælge dit eget inner foer til din skræddersyet jakke, vi har mere en flere hundrede farver, print der kan vælges, så det matcher lige det du ønsker.

 

Book tid

Monogram på skjorten

Inventailor tilbyder også monogram på skjorten, du kan vælge en masse forskellige farver, placeringer og skrift typer, så du kan få dit unikke personlige signatur.

 

book tid

Inventailor Asketræ bøjler har vi selv designet

Inventailor går ikke på kompromis med noget som helst, derfor var det utrolig vigtigt at vi selv fik designet vores egne Inventailor bøjler i asketræ, med indgraveret vores Inventailor logo i en messing plade, skruet fast i bøjlen.

 

book tid

Inventailor skjorter til kvinder

Vi har valgt at tilbyde fra november 2017 Inventailor skræddersyet skjorter, blazer, jakkesæt, bukser, nederdel og frakker til kvinder.
På billede ser du en af vores smukke kvindelige Inventailor ambassadører i et jakkesæt med skjorte, som hun selv har designet. Skjorten er ensfarvet crispy hvid, med et flot blomsterprint i både inderside af krave, manchet og ned af stolpen på fronten af skjorten.

 

book tid

Du kan også vælge piping i foer’et

Hos Inventailor kan du også vælge en piping som kan matche evt. navn i jakken, måske en farve i foer’et eller noget helt andet, det er dit valg.

 

book tid

halv kanvas konstruktion i jakken som standard

Inventailor skræddersyet jakkesæt kommer som standard med en halv kanvas konstruktion med flydende bryststykke. Bryststykket består af et lag kanvas (uld), ulddug og et blødt lag bomuldsfilt. Disse forskellige lag bliver først syet sammen, og herefter riet sammen med yderstoffet således at det bliver holdt på plads uden brug af lim/fuzing som man ellers ser på mange konfektionsjakkesæt. Dermed får man et flydende bryststykke som kan bevæge sig, og forme sig efter sin ejer.

 

book tid