Skræddersyet jakkesæt til far og søn

Er der noget mere charmerende end far og søn i matchende jakkesæt? Nej vel. Med et skræddersyet jakkesæt fra Inventailor vil far og søn stå knivskarpt og med garanti stjæle billedet fra de øvrige gæster. Vores jakkesæt skræddersys og designes ned til den mindste detalje ud fra mere end 500 materialer.

Vores kunder elsker deres Inventailorjakkesæt:

“Man kan ikke være midt i mellem. Enten er man fancy eller også har man hyggetøj på… og jeg elsker at være fancy”.

William 7 år – stolt ejer af et skræddersyet jakkesæt fra Inventailor.

Design dit eget foer

Et Inventailorjakkesæt er personligt fra yderst til inderst. Helt eksklusivt kan vores yngre kunder tegne og designe deres helt eget og personlige foer. Kun fantasien sætter grænser når du vælger Inventailor.

Gå på opdagelse og få inspiration

Vi har allerede klædt mange små og store på i skræddersyet jakkesæt fra Inventailor. Klik her og se de mange elegante, personlige og unikke far/søn jakkesæt.

Inventailors skræddersyet børnekollektion

Inventailor giver mor og far rig mulighed for at klæde deres barn stilsikker på. Vores kollektion til børn omfatter alt fra skræddersyet jakke, buks, skjorte, vest, frakke, slips og butterfly til de lækreste charmerende striktrøjer i cashmere.  Alt sammen kan man få i str. 2-10 år.

Priser for Kids

En god oplevelse ♥️

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Inventailors kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis eller autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.