Skræddersyet jakkesæt til enhver anledning

Inventailor skræddersyer eksklusivt efter dine eksakte mål. Forkæl dig selv med et jakkesæt, blazere, bukser, skjorter og frakker specieldesignet til dine mål og behov. Der er mulighed for at sætte dit præg i designprocessen ned til den mindste detalje.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Frynsegoder for et skræddersyet jakkesæt

Vi skræddersyr dit jakkesæt i forhold til dine personlige kropsmål. Jeg garanterer som en del af vores eksklusive serviceoplevelse at hjælpe med min design ekspertise i processen om at skabe dit sæddersyede jakkesæt. Du får muligheden for at bidrage med detaljer og sætte dit personlige præg. Det kan være en unik foring, eller broderi af dit navn som giver et personligt udtryk.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Utallige eksklusive stoftyper og farver at vælge ud fra

Hos Inventailor kan du frit vælge mellem hundredvis af uld kvaliteter og farver. I øvrigt har vi et bredt sortiment af for, kontrasttråd, linjer, knapper og klassisk pipping i jakken. Det sikrer du har mulighed for at præge med din helt egen stil og unikke design.

Priser for kvinder

Professionel håndværk

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Inventailors kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis eller autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.