Skræddersyet tøj til konfirmanden

Dagens konfirmander er stilsikre unge mennesker der stiller store krav til deres garderobe. Tøjet skal fremhæve deres bedste egenskaber, være i høj kvalitet og gerne unikt. Hos Inventailor kan vi opfylde alle krav. Vi kan designe det helt klassiske skræddersyet jakkesæt med tilhørende skjorte, vest og butterfly. Man kan også vælge det elegante men casual look med jeans, skræddersyet cashmere strik og skræddersyet jakke.

Vores kunder elsker deres Inventailorjakkesæt:

“Man kan ikke være midt i mellem. Enten er man fancy eller også har man hyggetøj på… og jeg elsker at være fancy”.

William 7 år – stolt ejer af et skræddersyet jakkesæt fra Inventailor.

Design dit eget foer

Et Inventailorjakkesæt er personligt fra yderst til inderst. Helt eksklusivt kan vores yngre kunder tegne og designe deres helt eget og personlige foer. Kun fantasien sætter grænser når du vælger Inventailor.

Gå på opdagelse og få inspiration

Vi har allerede klædt mange små og store på i skræddersyet jakkesæt fra Inventailor. Klik her og se de mange elegante, personlige og unikke far/søn jakkesæt.

Skræddersyet tøj til den unge kvinde

Vi har også en hel kollektion til de unge kvinder. Vi tilbyder jakke, buks, skjorte, nederdel, vest, slips, butterfly, strik og jeans. Hvis det ønskes, kan vi designe det skræddersyet jakkesæt med et mere feminint snit så den unge konfirmand føler sig elegant og velklædt.

Priser for konfirmand

En god oplevelse ♥️

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Inventailors kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis eller autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.