Bæredygtig komfort

Vi bør kun lave det tøj, som vi gerne vil gå med. Vi vil ikke masseproducere – Det er Inventailors filosofi.

Når du får skræddersyet et sæt tøj i Inventailor, er du med i designprocessen fra start til slut. Du har fuld kontrol over, hvordan det endelige design kommer til at se ud, og hvordan det skal sidde på din krop.

I Inventailor går vi ikke på kompromis med vores materialer, og du vil derfor også opdage, at komforten altid er i top, hvilket ganske naturligt resulterer i, at man bruger tøjet mere. På denne måde undgår du unødigt pres på din pengepung, da dit tøj vil holde meget længere, men du sparer samtidig også miljøet for alle de ubrugte fejlkøb, du ender med at smide ud, efter de har udsonet deres straf bagest i skabet.

Inventailor Mission

Lad mig starte med at stille dig to spørgsmål:

1. Hvor meget af det tøj du ejer, føler du dig ikke 100% komfortabel i, fordi det ikke sidder, som du gerne vil have det skal, eller fordi det ikke længere er moderne?

2. Hvor meget af det tøj samler nu bare støv og ligger ubrugt i dit skab?

Langt de fleste af os køber alt vores tøj som stangvarer designet efter mål baseret på en gennemsnitlig person, som de færreste af os passer tøj med.

Vi prøver at overbevise os selv om, at det ikke gør noget, at skuldersømmen måske sidder lidt længere ude på skulderen, end den burde, at skjorten gaber lidt på brystet, eller at vores bukser er 2 cm for lange eller for korte. Men realiteten er en helt anden. Det er svært at udstråle selvsikkerhed, når tøjet får vores skuldre til at hænge nede om knæene, og vi ikke tør skyde brystet stolt frem af frygt for at knapperne sprænger.

Hvorfor spilde penge på tøj der holder dig fra at være den bedste version af dig selv, når du kan få tidløst tøj tilpasset dine eksakte mål?

Og vil du tro mig, hvis jeg siger, at du måske endda vil kunne spare penge på det?

Du er kun så stærk som dit svageste led

Inden starten af Inventailor brugte jeg 3 år på at teste, hvem der skulle være mine underleverandører. Det var meget vigtigt for mig at finde det optimale match, hvor både kemi, tillid, kvalitet og pris gik hånd i hånd! Jeg stiller strenge krav til, at mine færdige kvalitetsprodukter er syet under ordentlige forhold.

Indehaver af Inventailor Søren John Hansen

1988

Udlært i det skræddersyede, kundebetjening siden 1988.

33 års erfaring

I branchen inden for design, produktion og branding.

2.5 år

Salg af Ralph Lauren, Beverly Hills, Rodeo Drive.

Afspil video

Velkommen til inventailor

Hos Inventailor guider vi dig igennem hele processen med at skabe et unikt jakkesæt syet efter dine mål, der afspejler dig og din personlige stil. Alle Inventailors skræddersyede produkter fremstilles ud fra dine ønsker, til en rimelig pris og selvfølgelig med den perfekte pasform. Hver del vil afspejle din personlighed og fungere som din betroede følgesvend i mange år.

Vores vigtigste opgave: Tøjet skal sidde perfekt, inden du forlader loungen.

Dette er vores historie. Lad os hjælpe dig med at fortælle din.  

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Oslo PLADS 14, Østerbro

I dag har vi en Inventailor Lounge beliggende i utroligt hyggelige og lækre omgivelser på Østerbro, der giver præcis den ro, der skal til, når vi sammen skal designe dit unikke sæt tøj. 

I Inventailor Loungen har vi muligheden for at tage os den tid, du har brug for som kunde for at skabe den vigtige tillid, som er nødvendig for at kunne skabe tøj, der udtrykker din personlighed og viser dig fra din absolut bedste side. Er der blot det mindste, som skal rettes til, gør vi det med et smil.

Traditionelt håndværk

Inventailors opgave er at sikre, at hver enkel kunde får en unik og professionel betjening til en pris der er tilgængelig for alle. Vores kerneopgave er at give dig et slutprodukt af højeste kvalitet uden at gå på kompromis med autenticiteten i både materialer og service. Det vigtigste for os er, at dit tøj passer dig perfekt, og at du har haft en god oplevelse, når du forlader loungen.

Inventailor handler du med hjertet

Når du får syet dit tøj hos Inventailor, bestemmer du 100%, hvordan det endelige resultat skal se ud. Inventailor ønsker ikke at bidrage til det globale overforbrug ved at masseproducere tøj. I stedet får du skræddersyet tøj i materialer af højeste kvalitet, som du er sikker på sidder perfekt, og derfor har lyst til at gå med igen og igen. På den måde undgår du fejlkøb, der bare ligger i dit skab og samler støv, og dit tøj vil holde meget længere. Det synes vi er at handle med hjertet. 

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor