Inventailor Mission

Den vigtigste mission for Inventailor er at give hver eneste kunde en helt unik personlig og professional kundeoplevelse til en pris, hvor alle kan være med. Hos Inventailor sætter jeg baren højt: Jeg går aldrig på kompromis med ægtheden af mine metervarer. Men vigtigst af alt: Tøjet skal sidde perfekt, inden kunden forlader min forretning!

Du er kun så stærk som dit svageste led

Inden starten af Inventailor brugte jeg 3 år på at teste, hvem der skulle være mine underleverandører. Det var meget vigtigt for mig at finde det optimale match, hvor både kemi, tillid, kvalitet og pris gik hånd i hånd! Jeg stiller strenge krav til, at mine færdige kvalitetsprodukter er syet under ordentlige forhold.

Indehaver af Inventailor Søren John Hansen

1988

Udlært i det skræddersyet, kundebetjening siden 1988.

33 års erfaring

I branchen indenfor design, produktion og branding.

2.5 år

Salg af Ralph Lauren, Berverly Hills, Rodeo Drive.

Afspil video

Velkommen til inventailor

Hos Inventailor tilbyder jeg at guide dig igennem processen med at skabe et jakkesæt syet efter dine mål. Alle Inventailor’s skræddersyede produkter fremstilles af præcis hvad du ønsker, til en rimelig pris, med en perfekt pasform. Jeg guider dig igennem hele processen med at skabe dit unikke look. Hver del vil afspejle din personlighed og fungere som din betroede følgesvend i mange år.

Dette er min historie. Lad mig fortælle din.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Oslo PLADS 14, Østerbro

I dag har vi bygget en Inventailor lounge i nogle utrolige hyggelige og lækre omgivelser, som præcis giver den ro, der skal til, når du som kunde i tæt samarbejde med mig, skal designe dit eget unikke jakkesæt mm.

Det giver bare så megen mening: Er der blot det mindste, der skal rettes til, så gør vi det med et smil. På den måde har jeg genskabt den vigtige tillids proces fra min læretid i de gode, gamle dage hos Brd. Andersen på Strøget. Dér var det også helt naturligt at give hver enkelt kunde den optimale, personlige og professionelle helheds kundeoplevelse.

Professionelt håndværk

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Min kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis og med autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.

Inventailor handler du med hjertet

Hos Inventailor handler det om at når vi ønsker at købe noget, så er det dig som bestemmer 100% hvordan det skal se ud. Vi går ind for at vi skal ikke masse producere. Men kun lave det vi gerne vil gå med. Det skræddersyet tøj, har den effekt, at vi som forbrugere vil bruge tøjet mere. Så på den måde handler du ansvarligt og med hjertet og du får lige præcis det du ønsker.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor