Skræddersyede skjorter

Design din helt egen skjorte og få den skræddersyet til dine eksakte mål. Du har indflydelse på alle detaljer og kan styre alt fra krave og manchetter til de små fine detaljer som broderede initialler og specielle knapper. Vælg ud fra hundredevis af italienske stofkvaliteter, farver og meget mere. 

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Materialer

Vælg mellem flere hundrede skjortematerialer.

Knapper

Vi har flere forskellige farver knapper fra basic hvid til sølv og guld.

Mønstre

Traditionelt eller trendsættende snit? Valget er dit.

Stolpelukninger

Vælg mellem fransk eller plisse stolpelukning.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

En skjorte skal passe dig, ikke omvendt

Når du får skræddersyet en skjorte hos Inventailor, er du sikker på at få et stykke tøj, der sidder perfekt, og som du vil have lyst til at tage på igen og igen. Vi tilpasser den til dine eksakte mål, så du kan fremstå som den bedste version af dig selv. Med en skræddersyet skjorte, behøver du nemlig ikke gå på kompromis med hverken pasform eller komfort. Ligegyldigt om du foretrækker en skjorte med større bevægelsesfrihed eller en mere slank model, kan du være sikker på, at du altid vil stå knivskarpt i en skræddersyet skjorte fra Inventailor. Du vil helt sikkert kunne mærke forskellen.

Professionelt håndværk

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Min kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis og med autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.