Skræddersyede skjorter

Design din skræddersyede skjorte efter din individuelle stil og mål. Du designer som du vil og vælger alt fra krave og manchetter til de fine detaljer som broderede initialer og knapper. Vi tilbyder hundredvis af kvaliteter af italienske stoffer og mere.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Materialer

Vi har flere hundrede skjorte materialer som du kan vælge imellem

Knapper

Vælge imellem flere forskellige knapper lige fra basic hvid til guld og sølv

Mønstre

Vi har både traditionelle og trendsættende skjorte

Stolpelukninger

Du kan hos inventailor vælge mellem fransk eller plisse stolpelukning

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Design helt ned til mindste detalje

Når du vælger skræddersyet skjorter, kan du have tillid til at modtage en skjorte, der passer perfekt til dig. På den måde får du mest mulig komfort, som også ser ekstra godt ud. Det kan være, at du foretrækker en skjorte med en vis bevægelsesfrihed, eller det kan være, at du foretrækker en model med slank pasform. Med en skræddersyet skjorte får du præcis det look og den pasform, du ønsker. Uanset hvad du beslutter dig for, vil du nyde fornøjelsen ved at bære en skræddersyet skjorte.

Professionelt håndværk

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Min kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis og med autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.