Ja, Søren Inventailor er virkelig et særligt sted og et særligt menneske! Fra jeg trådte ind ad døren og til jeg, som han skriver nogle uger senere trådte ud igen med et jakkesæt har jeg fået en behandling, som jeg vil prøve at karakterisere som imødekommende, respektfuld, energisk, munter, engagageret, lyttende opmærksomt -Søren har en formidabel evne til at lytte sig ind til hvad der er kundens behov – det var en enorm oplevelse at med-designe mit jakkesæt: Har du så tænkt på, at du kunne gøre… og det foer du vælger der, hvordan kan det matche med skorten. …og skal vi ikke også lige have en fræk detalje ved ærmet osv osv Og da jeg så prøver det færdige sæt, en lækkerhed – klæder skaber folk – jeg føler mig totalt godt tilpas … det er en oplevelse jeg gerne vil give videre:
Min bedste anbefaling af Inventailor!

Hugo Johansen / Ejer/selvstændig her: Nascendi

Rendyrket passion og kompetence tilsat høj kvalitet, så har man det ultimative indenfor service.
Søren er en guru indenfor branchen og man er i de bedste hænder når man vælger at få et skræddersyet jakkesæt. Han guider en
igennem hele forløbet hvor alt kan lade sig gøre. Hvis man kunne give 10 stjerner så skulle have det. Et perfekt jakkesæt
som sad lige i skabet til billigere penge end hvis man skulle købe et mærke jakkesæt, det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos ham

Martin Aastrup / Arbejder hos Falck Danmark A/S

Gennemført perfekt fra start til suit sidder færdigt på kroppen.
Dialog om snit, farver og små detaljer for at det perfekte suit sidder på efter 14 dage.
Jeg kan KLART anbefale, at kun købe skrædder suit og ikke mindst de fedeste skjorter hos Inventailor og Søren J. Hansen er perfektionistisk til knappenåle-spidserne ! !
Det er VIRKELIG Value For The Money og det hele værd.
I’ll be back again and again and……..

Kim Guhle / Founder & CEO Spinning4Cancer her: Spinning4Cancer

Jeg har den store fornøjelse at få skræddersyet mine nye skjorter hos Søren og Inventailor.

Når man som jeg er en smule unikt bygget, hvilket betyder den berømte far krop med mave og bredde skuldre, så kan det være en stor udfordring at finde skjorter med den rigtige pasform.

Skal skjorten lukkes i halsen ligner den et telt på kroppen og omvendt skal den sidde til på kroppen er den ikke i nærheden af at kunne lukkes i halsen. Og skjorterne vil ofte fremstå kasseformet og meget lange, specielt hvis man ønske den casual udgave til tider med en løst hængende skjorte kan det ligne en kjole.

Nu har jeg idag fået min første skjorte fra Inventailor og hvor er det en fornøjelse at kunne tage en skjorte på der bare sidder som den skal. Den sidder tæt hvor den skal sidde tæt og kan lukkes de rigtige steder og når man så kan få lov til at lege med design under kyndig rådgivning fra Søren er det en fornøjelse at købe skjorter og der hvor jeg fremover køber mine skjorter

Casper

Casper Bernt Hansen / Business Developer hos Embaco.com

Et jakkesæt hos InvenTailor er en oplevelse fra opmåling, valg af materialer, knapper og lækre detaljer til man står og ligner en million i det skræddersyede jakkesæt. Vi havde en fest med at designe det hele og resultatet er intet mindre end imponerende! Glæder mig til at vise det frem til mit bryllup

Alex Pedersen / Facebook

Hej Søren. 
Mange tak for mit utroligt flotte og velsiddende jakkesæt.
Jeg kan kun sige ,at folk med en figur der ikke er det mest veltrænede ,og med lidt
på sidebenene, stadig kan få et sæt tøj der bare sidder som det skal, de skal bare
en tur forbi Inventailor, så klarer Søren det
Endnu engang tak..

Mogens Bruhn / Vestergaard Company A/S

Idag lykkedes det mig at få et perfekt skræddersyet jakkesæt. Efter at have været til en snak hos
Søren omkring design og mål, kom det endelig hjem og kan roligt sige at jeg kommer til at stå knivskarpt til mit bryllup.
Hele forløbet har været så godt, at han har fået en “joggingtøjs gut” som mig, til at føle mig tilpas i et jakkesæt.

Martin Aastrup / Arbejder her: Johannesskolen

Rendyrket passion og kompetence tilsat høj kvalitet, så har man det ultimative indenfor service. En oplevelse at handle tøj på denne måde, hvor man altid føler sig sikker og ekstremt godt rådgivet! 

Søren Madsen / Salgschef. hos SST-Partner og Forsanger hos ZZ Top Jam

Super fantastisk oplevelse for min søn at få lov til selv at designe sit allerførste jakkesæt med kyndig og erfaren rådgivning fra Søren. Og hvilken flot og stolt konfirmand han var på den store dag. Stor tak Søren

Nanna Arrøe / Arbejdsskadespecialist her: Codan Forsikring A/S

Så er jeg blevet made to mesure af professionelle og skønne Søren John Hansen . Jeg har i forbindelse med mit arbejde som sceneinstruktør og producent brug for at kunne give et godt førstehåndsindtryk og det skal jeg love for at jeg kan gøre nu. Samtidig med at føle mig selv godt tilpas. Tak for en fantastisk oplevelse med hele processen i at få lavet det helt rigtige personlige jakkesæt. Intet mindre end et storslået resultat. Tak.

Thomas Johan Michael Rosenskjold-Bæhring / Instruktør og Producentkoordinator her: Teatercentrum i Danmark

Der er ikke så meget at sige, service er i højsædet kan man mærker fra start, der er tid alle de spørgsmål man har, det er hyggelige rammer. Søren er super dygtig, og en flink fyr, så man har det godt under hele processen, han er altid til at få fat på.
Kvaliteten var helt i top, kanon oplevelse alt i alt…
I skal være velkommen til at skrive hvis i har spørgsmål, men jeg vil til hver en tid anbefale Inventailor!

Tusinde tak, til Søren, for det perfekte sæt til mig og min krop, det var med til at gøre min bryllupsdag helt perfekt!

Kenneth Dahl Jakobsen / Butiksbestyre Nicolai og Miss Nicolai

Hos Inventailor er du i centrum, her er der kun fokus på dig som person og hvad netop din personlighed ønsker at udtrykke via din påklædning som derudover er i bedste kvalitet. Du behøver ej at være ekspert indefor emnet, Søren som ejer Inventailor er ikke alene verdens sødeste og mest serviceminded person i branchen, men det er en mand som selv efter plus tyve år bag sig, fortsat brænder ligeså meget for faget som dengang han startede.

Her bliver du assisteret hele vejen igennem processen, hvilet er en unik oplevelse som alle fortjener at føle på egen krop.

Jakkesættet som jeg har fået lavet, føles som den blødeste silke når jeg tager det på, samme kvalitet har jeg aldrig set andre steder før og så er det helt efter mine mål, så det sidder perfekt.

Gør dig selv den tjeneste og tage kontakt til Inventailor, tage eventuelt ned og snak med Søren og nyd rejsen, her er du i gode hænder.

Tak til Søren og Inventailor.

Kenneth Dayrit / Supervisor VIP her: 3 Danmark

Søren har i flere år leveret skjorter og jakkesæt til mig. Et godt personligt forhold alene gør ikke en til kunde, men Sørens resultater og sans for detaljen har været de udslagsgivende parametre. Når man træder ind i Inventailor får man oplevelsen af hygge krydret med en moderne tøjstil. Man får oplevelsen af, hvordan en mands passion og holdninger har lagt grundstenene til en kundecentrisk organisationskultur.

Rashad Elsubaihi / Managing Director at Polaric Semiconductor

Jeg har været fast kunde inde hos Søren og Inventailor i snart to år, og har ingen planer om at skifte!
Bliver altid mødt med smil, kreativitet og lækre metervare;)
Jeg har nu fem helt unikke sæt, alle med deres helt egne detaljer. Det eneste de alle sammen har til fælles er den helt perfekt pasform !
Søren har været genial hele vejen igennem med sparring til fit, style og materiale, kan ikke andet end give mine varmeste anbefaling- hos Inventailor får du ikke “kun” et jakkesæt med ud af døren. Du får også en fantastik oplevelse og sans for detalje og nærhed.

Philip Meldrum Larsen / Business Development, Fintech & Payments Currently Nordic Product Manager @ DIBS

Efter at have været inde i inventailor loungen 3 gange nu, så må jeg simpelthen bare anerkende at servicen er outstanding! Hyggelig service, topprofessionelt og så er det enormt lækkert at få det jakkesæt man altid har drømt om eftersom man kan designe alt, helt ned til den sidste detalje. Er meget tilfreds med mine nu 3 skræddersyede jakkesæt! Og det bliver bestemt ikke de sidste

Efter at have været inde i inventailor loungen 3 gange nu, så må jeg simpelthen bare anerkende at servicen er outstanding! Hyggelig service, topprofessionelt og så er det enormt lækkert at få det jakkesæt man altid har drømt om eftersom man kan designe alt, helt ned til den sidste detalje. Er meget tilfreds med mine nu 3 skræddersyede jakkesæt! Og det bliver bestemt ikke de sidste

Marcus Løvstad-Gebauer / Falkonergårdens Gymnasium og HF

Når du køber et skræddersyet jakkesæt hos Inventailor får du en fantastisk oplevelse samtidig med at jakkesættet er i aller højeste kvalitet. Du vælger helt selv hvordan det skal designes, men hvis du skulle være i tvivl, så kommer Søren med sin professionelle mening. Derudover får du en personlig og ikke mindst professionel service der ikke er til at finde andre steder.

Casper Schou / Stenløse Privatskole

Intet mindre end sublim service
Er en voksen mand som ikke kan være i alm jakkesæt , de steder jeg har prøvet har det set forfærdeligt ud , Søren klarede opgaven til Ug , har nu allerede bestilt adskillige jakkesæt for ingen bedre følelse end og tage et sæt på hvor alt ting bare spiller
Anbefaler Inventailor til ALLE , man blir så glad når man får så dejlig service

John Oxlade

Kyndig og personlig vejledning med kreative løsninger. Søren (indehaver) lytter aktivt til ens ønsker og er en passioneret vejleder i forhold til personlig stil. En sjov og inspirerende oplevelse at være med i processen til design af jakkesæt og skjorte.

Merete Degn / uptowngirl - Et liv uden smerter | Stress | Træning

Sikke en fantastisk oplevelse, man får når kommer ind til den mest eksklusiv Lounge. Service er i det højeste niveau og kunden får den bedste plejning. Der bliver delt idéer og tanker om moden. Man kan selv det bedste outfit med den helt rigtige metervarer og alt tilbehør af sit eget behov.
Det allerbedste er leveringstid 2 uger 👌👔

mazhar Rana / Brand Ambassador her: Magasin du Nord

Når man er 206cm høj er det svært, at få jakkesættet til at sidde perfekt. Men Søren fra Inventailor har styr på sine suits, og har ramt det perfekte! Super cool fyr og et flot sted. Bestemt en kæmpe oplevelse og anbefales til alle der vil have et perfekt sæt og en erfaren tailor. 5 stjerner herfra!
Mvh, Jesper

Jesper Andi Jørgensen / Falkonergårdens Gymnasium og HF

Jeg oplevede en fantastisk og meget personlig service hos Inventailor. Kvaliteten var god, og kreativiteten var høj. Der var rig mulighed for at komme med ens egne ønsker, og den anden vej rundt, var der masse af gode anbefalinger og ideer.

Hvis man ønsker en personlig, og en der ønsker at tilfredsstille sine kunder til det yderste, så er det helt klart Inventailor, man skal kontakte.

Oliver Are / McDonald's

Her får du en meget professionel og personlig behandling af indehaver Søren, der også er aktiv med gode kreative løsningsmuligheder til dit helt personlige snit!👌

Jan Perlt / AL Finans - Financial Adviser

Jeg fik lavet mit skræddersyet jakkesæt hos inventailor. Super oplevelse hele vejen igennem. Indehaveren Søren er skarp og ved lige hvordan det skal sidde efter ens ønsker. Små fede detaljer gør bare det hele lidt mere boss 😉

Martin Grønbech Nygård Knudsen / Holbæk Private Realskole

Jeg har anskaffet mig to meget forskellige jakkesæt gennem Inventailor.
Begge sæt har været to af mine køb, og samtidig er det en oplevelse at være i hænderne på Søren og teamet.

Derfor de varmeste anbefalinger til Inventailor

Nikolaj Boffy / Nets Group -Ledelse der sætter 🐾 / Motivation der giver 🥇 / Engagement i

Fantastisk service altid! Jakkesættene er den bedste kvalitet, og Søren (ejeren) har virkelig sans for detaljen

Mikkel Malesa / Founder at DreamInfluencers.com - Micro-influencer Marketing

Dejligt udvalg, super service & fantastisk personlighed.
Kan ikke andet end at anbefale inventailor!

Emil Studnitz / Kok hos nose2tail

JAKKESÆT LAVET EFTER DINE MÅL OG ØNSKER

Vores jakkesæt bliver syet ud fra en række af dine personlige kropsmål. Men indenfor dine mål har Inventailor 8 forskellige fit, det er fra et helt extrem slim, til et mere løst siddende. Samtidig vil du kunne lave dine helt unikke personlige præg. Du kan os Inventailor skabe din egen historie gennem dine speciallavede jakkesæt.

BOOK GRATIS OPMÅLING