Storytelling om at genskabe det gamle håndværk

Storytelling om at genskabe det gamle håndværk

Hvad koster et ’skræddersyet Inventailor jakkesæt’?
Flere kunder spørger naturligvis på prisen på mine ’skræddersyede’ varer – og hvorfor priserne mangler på min hjemme- eller Facebook side. Der jo priser på mine kollegaers hjemmesider, men jeg har helt bevidst valgt det fra. Men hvorfor? Jo, fordi det er så ufatteligt individuelt, hvad mine kunder ønsker. Jeg vil også gerne give en personlig forklaring til hvad jeg tilbyder hos Inventailor. Jeg har nemlig genskabt den tætte kontakt mellem kunde og leverandør.

 

Inventailor’s mission og mål
Den vigtigste mission for Inventailor er at give hver eneste kunde en helt unik personlig og professional kundeoplevelse til en pris, hvor alle kan være med. Hos Inventailor sætter jeg baren højt: Jeg går fx aldrig på kompromis med ægtheden af mine metervarer. Men vigtigst af alt: Tøjet skal sidde perfekt, inden kunden forlader min forretning!

 

Du er kun så stærk som dit svageste led
Inden starten af Inventailor brugte jeg 4 år på at teste, hvem der skulle være mine underleverandører. Det var meget vigtigt for mig at finde det optimale match, hvor både kemi, tillid, kvalitet og pris gik op i en højere enhed! Jeg stiller store krav til, at mine færdige kvalitetsprodukter er syet under ordentlige forhold.

 

En lang proces for at finde prisen på ægte kvalitet
Da jeg fik idéen at skabe skræddersyet/målsyede jakkesæt, skjorter mm, var jeg igennem knap 60 virksomheder for at gennemskue priserne i branchen. Denne vigtige proces har netop gjort det muligt at finde frem til den korrekte og konkurrencedygtige pris. Samtidigt bevarer jeg naturligvis respekten for den gode kvalitet, service, kvalitetsgaranti, leveringstid og ikke mindst respekten for selve faget: Skrædderi! Det gamle håndværk, som kræver så mange års erfaring.

 

Kunderne får eksklusiv betjening på Frederiksberg
I dag bor Inventailor i hyggelige og lækre omgivelser, som præcis giver den ro, der skal til, når du som kunde – i tæt samarbejde med mig – designer dit eget unikke jakkesæt mm. Jeg har valgt at arbejde fra de samme lokaler som Frederiksberg Skrædderi. Det giver bare så megen mening: Er der blot det mindste, der skal rettes til, så gør vi det her i huset. På den måde har jeg genskabt den vigtige proces fra min læretid i de gode, gamle dage hos Brd. Andersen på Strøget. Dér var det også helt naturligt at give hver enkelt kunde den optimale, personlige og professionelle kundeoplevelse.

 

Jeg og Inventailor tilbyder lang, bred og grundig erfaring

 • Brd. Andersen på Strøget, 1990, udlært i salg af skræddersyet
 • Ralph Lauren, Berverly Hills, Rodeo Drive, sælger i 2 år
 • design, produktion og branding i branchen: 27 års erfaring
 • konsulentarbejde med produktion for mere end 100 brands/virksomheder
 • rådgivet, ekspederet og påklædt flere tusinde tilfredse kunder
 • professionel forståelse for stofprøver og metervarer i høj kvalitet
 • ægte passion for at vejlede mine kunder i deres tøjdesign og -valg
 • lækkert showroom med et hav af vareprøver som inspiration
 • 8 fits at vælge imellem indenfor dine individuelle mål har vi hos Inventailor
 • total fittinggaranti i samarbejde med Frederiksberg Skrædderi her i huset
 • leveringstid er normalt fra 3 til 4 uger, men vi kan også …
 • … levere med super eksprestid på 2 uger.

 

Jeg glæder mig til at se dig. Ring 3132 7890 med det samme og aftal en tid. Det vil du ikke fortryde.

 

Bedste hilsner

Søren Hansen, Inventailor

 

https://www.facebook.com/InvenTailor/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *