Cykler og skræddersyet jakkesæt

Kunstneren Kristian Hornsleth skaber magiske malerier med et formål. Kunst har altid haft en utrolig kraft til at inspirere og påvirke verden omkring os. Dette er ikke mere tydeligt end i de værker, skabt af kunstneren Kristian Hornsleth. To af hans seneste malerier, HOPE og FUCK CANCER, er blevet indfattet som kun 100 limited edition numre, som alle er signeret personligt af Hornsleth selv. Det mest bemærkelsesværdige er, at otte af disse numre allerede er blevet solgt, selv før de har set dagens lys!

Disse unikke kunstværker kan nu erhverves gennem cycling4cancer, en organisation dedikeret til at bekæmpe kræft. Og det bedste ved det hele er, at halvdelen af beløbet fra salget går direkte til støtte for Cycling4Cancer’s mission. Det er kunst med et formål, der virkelig gør en forskel i verden.

Men det bliver endnu bedre! UniBrew, som for nylig erhvervede Nørrebro Bryghus, har trådt ind i kampen for at støtte Cycling4Cancer. Kim, manden bag Cycling4Cancer, blev kontaktet af UniBrew med et spørgsmål: “Skal du ikke have din egen cycling4cancer øl?” Selvfølgelig sagde han ja til det spændende samarbejde! Resultatet er Mombay IPA, en velsmagende øl, som nu serveres som fadøl på alle Scandic Spectrum hoteller, hvor eventet afholdes.

Men det er ikke alt! For alle ølentusiaster derude er der en fantastisk mulighed for at støtte denne sag og nyde lækre øl samtidig. Du kan nu købe en kasse med 18 Mombay IPA øl for kun 477 kr inklusiv alt!

Og som om det ikke var spændende nok, har Kim, den inspirerende kraft bag Cycling4Cancer, taget sit engagement et skridt videre. Han har fået skræddersyet et jakkesæt med maleriet fra Hornsleth hos Inventailor!

Så skynd dig og støt denne fantastiske sag, hvor kunst, øl og velklædthed går hånd i hånd. Sammen kan vi virkelig gøre en forskel i kampen mod kræft.