Din skræddersyede partner

Inventailor forstår vigtigheden af upåklædt tøj i erhvervslivet. Vores tjenester begynder med en drøftelse af dine påklædningsbehov, der omfatter et bredt udvalg af tøjmuligheder til både mænd og kvinder.

01

Behov

Inventailor tilbyder on-site konsultationer for virksomheder med fokus på skræddersyet tøj. Vi starter med at afdække jeres tøjbehov, herunder skjorter, jakker og jakkesæt til både mænd og kvinder. Vi indsamler vigtige oplysninger som navne, e-mailadresser, højde og vægt for at forberede os til besøget på jeres lokation. Vi planlægger derefter en bekvem dato for Inventailors besøg, hvor vi præsenterer prøver, materialer og tilpasningsmuligheder.

02

Opmåling

Vi udarbejder individuelle tidsplaner for medarbejderne, hvilket tager omkring 10-15 minutter for skjorter og 30 minutter for jakkesæt.

03

Tilbud

Efter målingerne udarbejder vi et tilpasset tilbud. Interesserede medarbejdere kan vælge mellem kollektiv eller individuel fakturering. Efter betaling er leveringstiden cirka 3-4 uger.

04

Tilpasning

Vi kan enten besøge jeres virksomhed igen til tilpasning eller arrangere individuelle besøg i vores private lounge. Inventailor tilbyder en skræddersyet tøjoplevelse til jeres virksomheds behov.

Skræddersyet tøj til en række Indflydelsesrige virksomheder