Handelsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra N.O.S. Brands. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og N.O.S. Brands

Generelle oplysninger
Juridisk navn: N.O.S. Brands
Adresse: Finsnesvej 80A, stuen – 2000 Frederiksberg
E-mailadresse: sh@inventailor.com
Telefonnummer: 3132 7890

Betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kort. Alle priser hos inventailor – på web-adressen https://www.inventailor.dk – er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. På inventailor.dk kan der betales med; Dankort/Visa MasterCard DK (0,00 DKK), VISA DK (0,00 DKK), Visa Elektron (0,00 DKK), Forbrugsforeningen (0,00 DKK), EAN betaling (0,00 DKK), ViaBill (0,00 DKK) og Bank overførsel (30,00 DKK). Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Leveringstid
Danmark 8 – 10 hverdage (ca. 10 dages levering på slips og andet accessories). Grønland/Færøerne 17 – 27 hverdage.

Levering: Gratis forsendelse v. køb over 1000,- (ellers fast lav pris på 39,-)

Fortrydelsesret
Ved køb af speciallavet varer på Inventailor, herunder skræddersyede jakkesæt og skræddersyet skjorter, fraskriver kunden sig 14 dages fortrydelsesret, idet der er tale om et specieskøb købt ved fjernsalg. Fortrydelsesretten bortfalder på det tidspunkt, Inventailor påbegynder udførelse af varen. Forbrugeren bærer risikoen for rettidig underretning, hvorfor det går ud over forbrugeren, hvis underretningen forsinkes eller ikke kommer frem.

I forbindelse med øvrige salg hos Inventailor som accessories, stangvarer mv. har kunden 14 dages fortrydelsesret, når denne handler hos Inventailor Fortrydelsesretten løber fra den dag, kunden har modtaget varen.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen ikke kan tilbageleveres ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde. Det præciseres, at påhæftede mærker eller andet tilbehør til varen, altid betragtes som en væsentlig del af varen. Bemærk: Det kan tage op til 30 dage at få udbetalt dine penge, såfremt du har benyttet kreditkort til betaling.

Du skal returnere varene inden 14 dage efter meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail: sh@inventailor.dk / telefonnummer: 3132 7890 eller ved at benytte e-mærkets standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Obs. vær opmærksom på at, af hensyn til vores andre kunder, stiller vi strenge krav til returnering af dyner og hovedpuder. Så bære de præg af at have været brugt eller blot udpakket i et rum med støv, husdyr eller cigaretrøg, kan du risikere at værdiforringelsen er op til 100%.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
N.O.S. Brands 
Finsensvej 80A, st
2000 Frederiksberg.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på denne adresse mod forudgående aftale. Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Inventailor
Finsensvej 80A, stuen
2000 Frederiksberg
E-mail: sh@inventailor.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende

Varer:
Ordre nummer:
Modtaget den:
Forbrugerens navn:
Forbrugerens adresse:
Forbrugerens underskrift:
Dato:
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Reklamation
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra inventailor.dk, skal påråbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Inventailor Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarheds periode, Inventailor.dk har stillet dig i udsigt. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til N.O.S. Brands Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: N.O.S. Brands, Finsensvej 80A, stuen – 2000 Frederiksberg. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos N.O.S. Brands og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Inventailor.dk er Maria Badalian, pr. Manager for Inventailor

Som registreret hos N.O.S. Brands, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: sh@inventailor.dk