Oslo Plads 14,
2100 København Ø
Danmark

Åbeningstider: Mandag – Fredag, 10:00 – 20:00 – alt efter online bookinger

Tlf. +45  31327890
Email: sh@inventailor.com

9 stærke, hvorfor du skal vælge Inventailor Frederiksberg

1. 30 års erfaring indenfor branchen

Inventailor har mere end 30 års erfaring indenfor branchen og skrædderi, det er utrolig vigtigt at du fra måltagning, til prøvning har haft rigtig mange års erfaring indenfor faget skrædderi, for at forstå hvordan en jakke skal sidde, skuldre skal falde og ikke mindst, jakke og ærme længde mm.

2. Ægte passion for branchen

Jeg og teamet bag Inventailor har en ægte passion for branchen, jeg har altid brændt for at gøre den unikke forskel. At give alle mine kunder den totale unikke kundeoplevelse, som er en stor mangelvare i branchen desværre.

3. Altid samme erfarende som tager mål.

Hos Inventailor er det Søren John Hansen,  som ejer og driver firmaet Inventailor, som også er ham der vil guide dig igennem både måltagning/prøvning og design dit eget unikke skræddersyet jakkesæt, skjorte. Han gør det med mere end 30 års erfaring og  flere tusindvis af kunder på sit kunde CV. Så vi hos Inventailor altid kan give den samme service.

4. Altid autoriseret 100% ægte metervarer

Inventailor har altid flere hundrede spændende materialer til jakkesæt, skjorter mm, vi arbejder kun med metervarer direkte fra autoriseret fabrikker.

5. Design dit eget unikke design af jakkesæt, skjorte med meget kyndig råd og vejledning

MIt navn er Søren John Hansen, jeg ejer Inventailor og har mere end 30 års erfaring indenfor, salg, produktion, design og branding, hvor jeg har arbejdet som produktion/designer konsulent for mere end 100 brands igennem tiden.

6. Meget konkurrence dygtige priser

Inventailor har valgt at fokusere på produktet og kvaliteten, fremfor dyre huslejer, sælger og andre fordyrende omkostninger.

7. Ærlighed frem for alt, hver gang

Hos Inventailor vil du altid få min ærlige mening ud fra et professionelt og sagligt synspunkt, men er godt klar over at vi som individuelle personer har forskellige smags meninger.

8. Halv kanvas i alle Inventailor jakkesæt som standard

Alle Inventailor skræddersyet jakkesæt kommer som standard med en halv kanvas jakke konstruktion med flydende bryststykke. Bryststykket består af et lag kanvas, hvor vores er lavet af heste hår, uld dugen og et blødt lag bomuldsfilt. Disse forskellige lag bliver først syet sammen, og herefter riet sammen med yderstoffet således at det bliver holdt på plads uden brug af lim som også hedder fuzing, fuzing er det man normalt bruger som standard af de fleste designer konfektions jakkesæt.

9. Inventailor skræddersyet/målsyet jakkesæt, skjorter på 14-21 dage

En af min og Inventailor’s mission er at kunne levere som en af de hurtigste i branchen, vi har lige leveret vores hurtigste leverance på 6 dage fra måltagning, design, til at kunden kunne komme og prøve det. Det sad helt perfekt, så han kunne tag det med hjem til sin 50 års fødselsdags fest.

PS. Skal dog nævnes, at der var betalt ekstra for en super ekspres.

processen til dit unikke skræddersyet jakkesæt, skjorte

Booking af tid til opmålning

Booking af tid til opmålning, kan du gøre i vores kontakt formular, du kan også kontakte mig på mbl: 3132 7890 eller skrive til: sh@inventailor.com

Husk evt. pæne sko til opmålning

Husk dine pæne sko, som du gerne vil bruge til dit nye skræddersyet jakkesæt, så vi kan måle op med korrekte sko. Dette er dog ikke et must, men kan afhjælpe at det kommer til at være i den helt rigtige længde.

Hvornår skal du bruge dit skræddersyet jakkesæt, skjorte mm.

Hvad er din deadline for du skal bruge dit jakkesæt, skjorte. Kalkulere altid med, at det normalt tager 14-21 hverdage, fra bestilling og din betaling er modtaget til det er klart til prøvning.

Du blir guidet igennem alle steps, udfra mine 25 års erfaring, så du kan designe dit unikke sæt

Det er utrolig vigtigt at du får din unikke professionelle og personlige kundeoplevelse, ved at jeg guider dig igennem materialer og designs.

Efter alle bestillinger, blir der sendt en faktura til betaling

Når du som kunde har designet og købt et unikt skræddersyet jakkesæt, skjorte, beder vi dig om at lave en betaling, så snart betalingen er modtaget vil din skræddersyet ordre blive sat i gang.

Ca. 14-21 hverdage efter modtaget af betaling vil dit jakkesæt, skjorte være klar til prøvning.

Når dit jakkesæt, skjorte er klar til prøvning

Når din ordre på jakkesæt, skjorte er klar til prøvning, så vil der blive sendt en mail eller sms om at du skal booke en tid til prøvning.