Skræddersyet jakkesæt til enhver anledning

Inventailor skræddersyr efter dine specifikke mål. Forkæl dig selv med et jakkesæt, blazere, bukser, skjorter og frakker designet efter dine mål, ønsker og behov. Har du brug for et jakkesæt til dit bryllup, dit arbejde, eller måske et outfit der kan slå benene væk på folk til et event? Vi laver det hele.

Lad dit tøj tale for dig

Sæt dit personlige præg på tøjet, og lad din personlighed skinne igennem i dit helt eget design. Du får indflydelse på designprocessen helt ned til den mindste detalje. Tilføj din unikke signatur til dit tøj med fx unik foring eller broderi af dit navn. Vi står altid klar med kyndig vejledning baseret på mange års erfaring i branchen.

Skræddersyet Jakkesæt af Inventailor

Uendelige designmuligheder

Vi har hundredevis af uld-kvaliteter og farver, du kan vælge imellem, samt et bredt sortiment af for, kontrasttråd, linjer, knapper og klassisk piping, som tilsammen giver dig utallige designmuligheder. Det tøj du designer i Inventailor er ikke bare skræddersyet til dine nøjagtige mål, det er et unikum, som ikke kan købes i andre butikker.

Priser for mænd

Professionel håndværk

Inventailor forpligter sig til at sikre, at hver enkel kunde får en unik, professionel og personlig betjening for en pris der er tilgængelig for alle. Inventailors kerneopgave er at, jeg vil yde mit allerbedste uden kompromis eller autenticitet af materiale og service. Det vigtigste for mig er at være sikker på at, dit tøj passer dig til perfektion før du forlader min butik.